22 Nisan 2013 Pazartesi

İnşaat sonrası temizlik şirketleri

İnşaat sonrası temizlik

İnşaat sonrası temizlik, temizlik şirketlerinin en çok zorlandığı ve inşaat sonrası temizlik konusunda en çok çaba sarf edildiği temizlik hizmetleri kapsamındadır. İnşaat sonrası temizlik, diğer temizlik hizmetlerine oranla daha çok deneyim ve tecrübe arz etmektedir. İnşaat sonrası temizlik şirketleri, ağır inşaat kirleri ve kireç lekeleri için pratik çözümlemeler üreterek, hijyenik bir ortam sağlamak için profesyonel temizlik makineleri ve temizlik malzemeleri yardımıyla kiri, pası ve kireç lekelerini profesyonel bir şekilde yok eder.



inşaat temizlik firmaları
İnşaat temizlik şirketleri

İnşaat sonrası temizlik nasıl yapılır?

İnşaat sonrası kaba temizlik ve inşaat sonrası ince temizlik olarak ikiye ayrılmaktadır. İnşaat halindeki ev yada iş yerlerinde bulunan ağır hafriyat atıkları mekandan uzaklaştırılır. İnşaat sonrası oluşan kirler, boya lekeleri ve kireçler lekeleri camlardan temizlenir. İnşaat halindeyken duvarlarda kireç ve tozlar bulunmaktadır. Duvarlar buharlı temizlik makinesi yardımıyla dezenfekte edilir.

İnşaat sonrası kalorifer petekleri temizliği

İnşaat halindeyken, kalorifer peteklerinde toz ve kirler birikmektedir. Buharlı temizlik makinesi yardımıyla kalorifer petekleri yıkanır ve dezenfekte edilir.

İnşaat sonrası Lavabo ve banyo temizliği

İnşaat sonrası lavabo temizliği ve inşaat sonrası banyo temizliğinde kullanılan temizlik malzemelerine dikkat edilmelidir. Ağır kimyasal temizlik malzemeleri kullanılmadan, fayans ve seramiklerde bulunan kireç ve kir lekeleri temizlenir. Daha sonra buharlı temizlik makinesiyle fayans seramikler dezenfekte edilmelidir.

İnşaat sonrası mutfak temizliği

Tecrübeli temizlik firmaları istanbul, inşaat sonrası mutfak temizliğinde çok titiz davranmaktadırlar. Mutfak dolaplarında birikmiş tozlar ve kirleri, mutfak dolabına zarar vermeden elektrikli süpürge yardımıyla temizlenir. Daha sonra fazla ıslak olmayan nemli temizlik beziyle mutfak dolabı içi ve dışı temizlenir. Çok ıslak temizlik bezleri kullanılmamalıdır. İnşaat sonrası parke temizliği Laminat parke yüzeyi elektirikli süpürge yardımıyla süpürülür. Daha sonra parke yüzeyi hafif bir şekilde köpürtülür ve hızlı bir şekilde vakum makinesi yardımıyla yüzeydeki kirli köpükler vakumlanır. Yıkama aşamasından sonra buharla dezenfekte edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder